Лорд Лузър – Началото

06 февр. 2007 at 2:42 pm Вашият коментар

                В тъмнината на стаята се спотайваше най-голямото зло на света….То всяваше ужас сред всички съседи, виковете, които се носеха от стаята бяха толкова ужасни, че хората минаваха тичешком пред къщата….В тъмнината на стаята четиридесет годишния Лузър играеше поредната версия на World of Warcraft .Виковете от убити орки и разни други същества огласяха цялата статия …колонките на компютъра бяха усилени до край….От месеци Лузър не беше излизал от стаята си на втория етаж в къщата на ул. „Идиът” в Северен Йорк.Очите му бяха зачервени, пръстите му трепереха от постоянното натискане на копчетата, а потникът му на дупки беше оцапан с поредната доза Кока-Кола (ВНИМАНИЕ! Продуктът е защитен от Закона и всяко копиране на името, етикета или логото на фирмата или продукта се наказва по основание на чл.12746 от Закона ) . Жената на Лузър – Джулия – не знаеше какво става с мъжа й….нито децата му.

                В момент да проблясък Лузър погледна стаята си…огледа се…присви очи и мисълта му дойде веднагически – Ще завладея света…. – почти шепнешком произнесе тези думи.

 

                Залата за лабораторни изследвания беше притихнала.Нямаше звуци, нямаше ги и работниците .Само в единият ъгъл седеше в кресло тайна личност, с наметало и прошарена коса.Това беше Лузър. Едва ли може да разкажем цялата история как от Лузър Идиотът стана лорд Лузър, но в общи линии положението беше такова – след постоянната игра на WoW Лузър беше решил да завладее света.С ред нечестиви сделки и обладаване от Дявола той успя да направи своя замък Лузърленд на няколко километра от Йорк.жена му и децата му бяха дошли с него, но те не знаеха за целите му.Винаги беше близо до успеха…но все нещо го спираше.Днешният ден беше ден за Размисъл.

-Аз ще завладея света! Дааа…ще го завладея, ще имам всичко на този свят и всички ще играят постоянно моите компютърни игри – гласът му беше преграхнал от многото Кока-Кола…преди месец доктора го поряза без да иска и кръвта започна да бучи, като газирана напитка – но това е друга тема.

– Америка, Европа, Азия – всичко ще е моеееее! Муа-муаа-муа-ха-ха-ха! – Лузър се задави леко от насъбралата се слюнка в устата му и отпи леко от чашата Кола до себе си. –Аз ще съм Господар на Света, Бог на Всички! The Lord of the Loosers!

                Лузър стана бавно от креслото си и се запъти към подземията на замъка.Отиваше да види тойното си Оръжие…с което се очакаше да завладее света. Отвори шкаф и го озари светлина…В очите му се четеше лудост…

-Да!Даааа! – нещо започна да вибрира…нещо го смути и той се огледа.Смръщи физиономия и бръкна във вътрешния джоб на сакото си и извади GSM-а си.

-Ало! – мразеше да го прекъсват – Да…добре, мило….да…не се притеснявай…да –ще отида да купя пуйка за празника..да.Добре не се карай , моля те..Да и макарони ще купя и децата ще взема. Цялата величественост изчезна…той затвори шкафа бавно и с посърнала физиономия се заизкачва нагоре по стъпалата , къдего го чакаше жена му Джулия.

To be продължение….

Реклами

Entry filed under: Смехории.

Един малък сценарии за ЕС, с продължения… Цветето

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Здравейте!

Здравейте на всички, които посещавате този блог.Казвам се Руслан Трад, от град София. Завърших Класическата гимназия, сега уча Право в Софийски университет, първа година.Навсякъде, където се изисква авторски псевдоним използвам името Жорж Асуад (Georges Asuad). Не претендирам за нещо велико в произведенията си, те са само моят начин за изразяване на мисли и чувства.Ако ги харесвате, ще се радвам и да сложите коментар или просто мнение.Ако имате въпроси към мен, пишете на: don_trado@abv.bg :) skype:aldarrose ICQ: 321354604

Най-четени:

февруари 2007
П В С Ч П С Н
« ян.   мар. »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Blog Stats

  • 7 700 hits

%d блогъра харесват това: